Tulevat päivät ovat arvoituksellisia. Uskon sisimmässäni että näin tulee tapahtumaan, mitä meille korkeammat tahot ovat kertoneet.
MUTTA muistakaa se, että KAIKKI TÄMÄ EI VÄLTTÄMÄTTÄ TAPAHDU JUURI 14.10.2008, vaan 14.10.2008-9.2.2009 aikavälillä, tai ainakin viimeistään 21.12.2012.
Näiden kaikkien asioiden on kuitenkin tapahduttava.
Ettekö näe, maailma on hädässä! Koskaan maailma ei ole ollut näin pahassa tilanteessa, vaikka II maailmansota oli myös pahaa aikaa ja myös alkua vielä pahemmalle, kun ihminen keksi sen, miten tuhota muut, ja ennenkaikkea itsensä ja koko maapallon.
Ihmiset ovat henkisesti erittäin stressaantuneita ja se näkyy myös fyysisesti.
Joten voin myös itsekin uskaltaa pyytää teiltä ymmärrystä tulevia päiviä ja tapahtumia kohtaan. Sanon sen, että älkää pelätkö, vaan kun tunnette ja tiedätte kuitenkin sen alitajunnoissanne, että jotain tapahtuu niin hyväksykää se. Se on meille kaikille hyväksi, koko maapallolle ja etenkin KOKO UNIVERSUMILLE.
Yhteistyö ei toimi kaikkien mukana olevien kanssa, jos yksi pistää vastaan. Maapallon sivilisaation pitää liittyä nyt muiden kanssa yhteen, sen aika tulee.
Emme voi sulkea enää silmiämme sodilta, nälänhädiltä ja muilta maailman mullistuksilta ja hädiltä. Kaikki tulee muuttumaan.
Kaikki muuttuu kokoajan. Ihminen on yrittänyt vain muutaman sadan vuoden ajan päästä teknillisessä kehityksessä ennen henkistä kehitystä eteenpäin. Tämä ei voi onnistua näin. Ihminen ei tiedä mihin sormensa pistää, ennenkuin polttaa. Emme aina osaa ennakoida tekojemme seurauksia.

What goes around, comes around.

Toivon rauhaa ja rakkautta tulevaisuudellemme ja hyviä muutoksia koko maapallolle. Aika on tullut ja isompi vielä edessä. Antakaa hyvien muutoksien tulemisen nopeutua välittämällä positiivista rakkauden energiaa. Uskokaa universaaliin rakkauteen ja olkaa osana sitä.